Zondag 4 SEPTEMBER - GRATIS ENTREE - Aanvang 12.00 uur

Foodfestival Meppel
Foodfestival Meppel strijkt neer op het Bleekerseiland. Deze locatie zullen we speciaal voor deze gelegenheid omtoveren tot een foodwalhalla waar de heerlijkste geuren, kleuren en vooral smaken je om de oren vliegen.

Een mooie diverse selectie aan prachtige foodtrucks -en foodstands zullen hun opwachting maken tijdens dit zomerse foodfestival. Een weekend lang geen afwas, maar heerlijk eten en drinken met familie, vrienden, buren en collega's.

We willen inspireren met een prachtig aanbod aan smaken uit verschillende keukens. Uiteraard moet er waar gegeten wordt, ook kunnen worden gedanst! Geen festival is immers compleet zonder een muzikaal programma. De muzikale programmering is in handen van het After Summer Festival, waarmee wij het gehele weekend een samenwerking hebben.



VAN LUIE KEES
Twee vrienden weer samen op een podium na ruim 15 jaar Asman. Naakt. In figuurlijke zin natuurlijk. En nu? Wat gaan we doen? “Weet ik veel! Als het maar anders is! Of een beetje anders. Ja, of we doen gewoon wat we leuk vinden. Prima. Doen we.” Discussies duren niet zo lang met zijn tweeën. En we zijn niet Van Luie Kees. Zo heten we gewoon.

O, ziet dien luien Kees eens gapen!
Nooit is hem de ochtend wellekom;
Terwijl zijn makkers vreugde smaken
Keert hij zich nog in ’t bed eens om.
(Jan Schenkman - 1885)





Jeu de Boules toernooi voor jong
en oud tijdens After Summer Festival

Op 4 September a.s. vindt het jaarlijkse en dit jaar 7e editie van het Jeu de Boules toernooi plaats dat wordt georganiseerd door de JCI Meppel-Reestmond. Nieuw is dat het plaats vindt tijdens het After Summer Festival dat plaats vindt op Bleekerseiland. De opbrengt van het toernooi komt ten goede aan één van de goede doelen van JCI Meppel-Reestmond.

Ballen en plezier voor jong en oud
Iedereen die mee wil doen mag en kan zich aanmelden als team. Een team bestaat uit drie leden en de kosten zijn 30 euro p.p. Dit is inclusief enkele drankjes en wat hapjes. Het toernooi begint om 12.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Mee doen kan dus met het gezin, als vriendengroep of als bijvoorbeeld een bedrijf dat een team samenstelt. Er zijn minimaal 12 teams nodig om een mooi toernooi te kunnen organiseren.

De opbrengst van deze gezellige middag met Franse inslag komt ten goede aan meerdere lokale goede doelen. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door een DJ en de muzikanten die zullen optreden tijdens het After Summer Festival. Komt dat zien en onder het genot van een hapje en drankje de teams aanmoedigen.

meer informatie op www.jcimeppel.nl/jeudeboules